16.05.13 Her på 2 års dagen for den sidste opdatering, kan vi som jubilæumsopdatering, fortælle at der arbejdes på en ny og lettere opdaterbar hjemmeside ;-)
16.05.11 Det er vist på tide jeg får taget hul på de biler der ligger i galleriet og venter. Så her er lige 2 flotte 207´ere. Først Tonny´s hvide 207, og så Frank´s lettere stylet 207 S16HDI. Der skal nok snart kommer flere opdateringer, det lover vi.
22.12.10 Her ved udgangen af 2010 har vi fået en ny sponser, som starter med en konkurrence hvor der er sat rigtig fede præmier på højkant. ALLE kan deltage, også uden at være bange for ens mail adr misbruges.
23.10.10 Lidt flere biler skal der i galleriet, først Winni & Lasse´s flotte C2. Andi har sendt billeder af sin fine306 GTI. Og sidst har vi 2 klassikere. Claus og Michael med deres 205 GTIér.

Powered by NETsite A/S

Alt materiale på denne og efterfølgende sider er © WWW.HI-SPEED.DK
Denne hjemmeside er dedikeret til Peugeot og Citroën biler og deres ejere. Siden er privat og har ingen forbindelse til ovenståendes importører eller forhandlere. Hi-Speed.dk er ingen klub, og har derfor intet medlemsskab.
Hvis du er interesseret i at annoncere på Hi-Speed,
så kontakt Jess Friis på Webmaster@Hi-Speed.dkSpecialist i danske design klassikere.

KØB for kr. 300 Betal kun kr. 150 SHOP løs i Lisbeth Dahl produkter med GoSave! Streetman.dk - smart herretøj Flirtii.dk - Danske amatørpiger viser deres frækkeste side.